tabbb

love jatuh

Tengok-tengok sama ini blog

Henset saya dah uzur.Harap anda klik

Saturday, July 16, 2011

MY QUESTION TODAY : Asal APM tergantung ????






Apasal terGANTUNG macam tu je APM ??


  • Sedap-sedap dok tengok Tok CT  nyanyi ngan baju Wataniah die tu...
  • Lepas tu,die menang pulak ARTIS SERANTAU PALING POPULAR SEDEKAD beb !!!
  • Asyik doe  tengok TOK CT berucap....
  • Berucap punye berucap...
  • Nah....to diaqqq ...
  • keluaq natang mende alah ni...



doh abih tegantung,nak kenai pasti apo lagi ~

  • Waktu nak waiting siaran ni berlangsung balik...
  • singgah2 jap kat @15..
  • Antare komen ~
Astro@15











video ni ~tengok je...suare die tak dengaq pon..

video
cewwaah..Hady Mirza...dok pegang2 tangan Rossa pasai pa...




hmmm..kalobrasi antare M.NASIR  ~ TAUFIK BATISAH



.PENGEBOM SOALAN  UNTUK APM malam tadi.


  • Kenape APM habis tergantung ??
  • Asal time TOK CT berucap,die jadi keras ??
  • ade yang sabotaj ke ?
  • Adi putra nak buat cpr kat perempuan tu ?? berani ke ? ewww....
  • asal TOK CT nyanyi lagu omputih malam tadi ??
  • Adakah TOK CT akan mengikut jejak KPOP ??
  • Apasal HANCOS faizal tahir  nyanyi malam tadi  ??
  • Apasal AFGAN ensem malam tadi ??(soklan merapu nih)
  • Kenape scha digandingkan ngan syazwan ..?? kesian pulak aku tengok si Syazwan tu ~ (macam tak balance je )


PENGEBOM SOALAN TAMMAT



P/S : SINGAPURA mengamalkan BULAN BAHASA iaitu menggunakan bahasa baku~ 
Kite, bile lagi ??







Anda like saye hepy !

No comments:

Post a Comment

Awak Komen Awak Comel !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...